5.jpg

39 yıllık ticari tecrübe sonucunda 2011 yılında üretime geçen firmamız yenilikçi çizgileriyle banyo mobilyalarında öncü bir kuruluş olma yolunda ilerlemektedir. Ensa banyo tasarımı ile farklı şekillerdeki banyo mekanlarının projelendirme esnekliğne sahiptir.

Mobilyalarımızda farklı renk seçenekleriyle banyolarınıza en uygun çözümü üretiyoruz. Günlük yaşamdan esinlenmiş ürün yelpazesi ile uygun kalite ve fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Üretimden sevkiyata kadar sorunsuz bir işleyişle; gerek satış gerekse satış sonrası hizmetlerle gelişmeyi hedefliyoruz.

Müşterilerimizin, bol çeşit, fiyat avantajı, uygun ödeme koşulları ve iyi hizmet aracılığıyla ihtiyaçlarına kolay ulaşabilmelerini sağlamak ve bunun sonucu olarak evlerini ve yaşam stillerini geliştirmelerine yardımcı olmak; ev geliştirme perakendeciliği pazarını geliştirmek ana hedeflerimizden birisidir. Ecem Yapı müşterilerin talepleri ile ilgili her türlü problemlerinin çözümüne yönelik olan sistem tasarımı dizayn, teknik şartname hazırlama, maliyet analizi ve fizibilite çalışmalarını, uzman personelleri ile birlikte büyük bir özveriyle yürütmektedir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda taahhüt hizmetlerini de yürütmektedir. Bir çok ürünü atölyelerinde imal ederek gerekli parçaların temin süresini çok kısa zamana indirdiği gibi ürünlerdeki kalite çıtasını yükseltmekte. Teknik ekibimiz tarafından montaj ve işletmeye alınan sistemlere süpervizörlük hizmeti de verilmektedir. Sipariş aldığımız proje ile ilgili satış hizmetlerini müşteri ihtiyaçları ile, sipariş anından müşteri memnuniyetine kadar olan süreci titizlikle yürütmektedir.

back to top

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout